Cryptocurrency

Franck Muller presenteert luxe horloge met functionaliteit voor Bitcoin Cold Wallet


High end Zwitserse horlogemaker Franck Muller is een partnerschap aangegaan met investeerder in alternatieve activa, Regal Assets, om het bitcoin (BTC) opslag horloge “Encrypto” uit te geven.

Behalve dat het een high-end modeaccessoire is, met een prijs variërend van $ 9.800 tot $ 50.600, functioneert het horloge naar verluidt ook als een cold wallet voor BTC. Het horloge is gegraveerd met een openbaar adres op de wijzerplaat en wordt gekoppeld aan een privé sleutel op een USB-station. Volgens de firma is de “deep cold storage wallet” onkraakbaar en gebruikt hij “offline gegenereerde TRNG’s (True Random Numbers Generated).”

In een persbericht van Regal Assets, zegt de regionale directeur van Franck Muller, Erol Baliyan, over de leidende cryptocurrency “Bitcoin is het millennial gold.” Hij voegde eraan toe:

“Bitcoin is het perfecte huwelijk tussen innovatie en persoonlijke keuze.”

De Encrypto kan worden gekocht met BTC of met traditionele betaalmethoden. Het bedrijf overweegt de productie van functioneel vergelijkbare uurwerken die andere top vijf cryptocurrencies ondersteunen, zoals ether (ETH) en Ripple’s XRP.

Zoals gemeld op 24 mei gaat een andere Zwitserse horloge- en klokfabrikant, Vacheron Constantin, blockchain technologie gebruiken om zijn uurwerken te volgen.

Vorig jaar meldde Cointelegraph dat Hublot — nog een andere Zwitserse luxe horloge maker — een limited edition model uitbracht ter herdenking van de tiende verjaardag van het bitcoin whitepaper. Het horloge, Big Bang Blockchain, kon alleen worden gekocht met BTC en er werden slechts 210 exemplaren gemaakt, een verwijzing naar Bitcoins vaste aanbodlimiet van 210 duizend (21 miljoen) munten.Source link

Show More

Leave a Reply

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!